Michael Ravnholt

Alt arbejde som vi i Telefonmontørerne udføre, er der taget udgangspunkt i mig som person, så vores forretning/firmaer er baseret på de værdier, som gensidigt respekt og ydmyghed over for alle kunder og samarbejdspartnere, som vi hver dag kommunikere med, dette er taget med fra min Taekwon-do verden ” shin won hwa ” stærke originale blomster, som jeg siden 1980 har været en del af.

Når man bruger sætningen “hvad kan jeg gøre for dem” giver det en undertone af mange ting, specielt en ting som mange mennesker glemmer i hverdagens travlhed på jobbet, nemlig at hjælpe andre i alle situationer, lade sit ego undertrykke, i stedet for at fremme det.

Denne kampkunst, har jeg brugt til at forbedre mig mentalt som fysisk, dette er lært gennem mange års intensiv træning hos min Stormester Shin Boo Young, som i dag som 70 årig stadigvæk er aktiv.
Jeg har gennem de mange år der er gået, lært så meget om mig selv, at jeg kan udføre ting, hvor andre giver op, det er og har været mit varemærke gennem de sidste mange år i mit firma.
Men hvad der er endnu mere vigtigt er, at kunne læse menneskers “tanker”, ud fra en evt. handling de udføre eller blot ved få ord.
Dette er et meget vigtigt element i min travle hverdag, som jeg bruger meget til dagligt.

At give fra sig, til alle som måtte have brug for det, er på alle måder det optimale for mig, nogen kalder det “næste kærlighed” dog er det normalt for mig at være der for dem. Derfor træner jeg mange gange om ugen samt underviser “sortbælter” i vores klub i Glostrup.

på hjemmesiden www.shinwonhwa.com kan man få flere informationer.

Jeg er i dag 52 år, gift med den dejligste kone på 46 år, som hedder Marianne Ravnholt, vi har sammen to dejlige børn Oliver på  14 år og Catrine på  22 år.  Men jeg har også en dejlig datter som hedder Pernille på snart  30 år, som i Marts 2011 har fået en lækker lille pige som hedder Jessica, så nu er jeg en beriget morfar til en lille ny pige.

Marianne Ravnholt har i dag en lille virksomhed der hedder www.bodywellness.nu se den og støt den, det virker.